Lid worden?

 

Vind jij basketball ook zo’n leuke sport of heb je al ergens anders gespeeld maar wil je graag bij Attacus basketballen…..

Kijk onder de knop “Teams” naar trainingstijden en ga eens een kijkje nemen bij de training van het team waar je bij zou horen. MU14 bijvoorbeeld is het team waarin Jongens t/m 14 jaar spelen, dus van 12 en 13 jaar oud. Kijken bij een training is altijd mogelijk.

Wil je al direct meedoen, dan is er de mogelijkheid om aan 3 proeftrainingen deel te nemen voordat je lid wordt van de vereniging. Hiervoor stuur je een mail naar de ledenadministratie van de vereniging Berry Tomas: penningmeester@attacus.nl. Hij zal de nodige informatie geven en je aanmelden bij de trainer van de groep. Inschrijven als lid kan via het onderstaand inschrijfformilier

Contributie 2020-2021

Onderstaande de contributie voor het seizoen 2020-2021. De contributie kan in 1 x worden betaald (september) of in 10 maandelijkse termijnen (september t/m juni). Contributie kan alleen via een automatische incasso worden betaald.
Tussen haakjes is aangegeven het aantal trainingen per week.

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.  Klik hier voor meer informatie.

 


2018 Inschrijfformulier
PDF – 507,7 KB 753 downloads