Vind jij basketball ook zo’n leuke sport of heb je al ergens anders gespeeld maar wil je graag bij Attacus basketballen…..

Kijk onder de knop “Info” naar trainingstijden en ga eens een kijkje nemen bij de training van het team waar je bij zou horen. MU14 bijvoorbeeld is het team waarin Jongens t/m 14 jaar spelen, dus van 12 en 13 jaar oud. Kijken bij een training is altijd mogelijk.

Wil je al direct meedoen, dan is er de mogelijkheid om aan 3 proeftrainingen deel te nemen voordat je lid wordt van de vereniging. Hiervoor stuur je een mail naar de ledenadministratie van de vereniging Berry Tomas: penningmeester@attacus.nl. Hij zal de nodige informatie geven en je aanmelden bij de trainer van de groep. Inschrijven als lid kan via het onderstaand digitale inschrijfformulier

 

Recreatief basketballen? Ook dat is mogelijk bij Attacus. Kijk op deze pagina voor meer informatie

 

Contributie 2023-2024

Onderstaande de contributie voor het seizoen 2023-2024. De contributie kan in 1 x worden betaald (september) of in 10 maandelijkse termijnen (september t/m juni). Contributie kan alleen via een automatische incasso worden betaald.
Tussen haakjes is aangegeven het aantal trainingen per week.

 

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.  Klik hier voor meer informatie.

 

KLIK HIER VOOR HET DIGITAAL INSCHRIJFFORMULIER

 

Klik hierboven op de link naar het digitale inschrijfformulier. U dient ook een goed gelijkende pasfoto mee te sturen (mag met eigen smartphone gemaakt zijn).

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met uw gegevens. Voor vragen over de wijze van inschrijven mail met penningmeester@attacus.nl 

Voor het aanmelden van niet-spelende leden (scheidsrechters, tafelaars, trainer/coaches etc.) stuur je ook een mail aan penningmeester@attacus.nl