Taken

Als je wedstrijden speelt moet je ook regelmatig taken. Hier vind je het takenschema voor de komende periode.

Na publicatie van het takenschema kunnen er altijd nog (om uiteenlopende redenen) wijzigingen plaatsvinden.

Wijzigingen na de eerste publicatie zijn geel gemarkeerd.  Kijk dus regelmatig of er nog wijzigingen zijn!

Om de druk op het takenschema te verminderen maken we gebruik van de mogelijkheid van de bond om wedstrijden van U10 en U12 door 1 scheidsrechter te laten leiden.

Wanneer er onverhoopt  te weinig thuisspelende leden zijn voor het uitvoeren van taken zullen we ook leden oproepen die op dat moment zelf niet hoeven te spelen.  Deze taken zijn oranje gemarkeerd.

De groen gemarkeerde namen betreffen leden die in opleiding zijn voor hun BS2 examen. 

De lichtblauw gemarkeerde namen betreffen taken die uitgevoerd worden door vrijwilligers.

 

We doen een DRINGENDE OPROEP aan iedereen om je beschikbaar te stellen voor het uitvoeren van taken. Dit mogen ook ouders, familieleden en vrienden zijn.  Wij zorgen dan voor passende training en begeleiding van deze takers. 

Alle geplande taken worden op naam geregistreerd om er voor te zorgen dat het eerlijk over alle spelers wordt verdeeld. Ruil je met iemand? Dan is het verstandig dit door te geven met een mail aan penningmeester@attacus.nl zodat de registratie kan worden aangepast. 

Als een extra service voor onze leden EN om er voor te zorgen dat taken tijdens de competitiewedstrijden worden uitgevoerd sturen wij enkele dagen voor de wedstrijddag aan leden die dat weekend een taak hebben een extra herinnering via een SMS bericht. Zorg dus dat je mobiele telefoonnummer bekend is bij de ledenadministratie!

Een vereniging is elkaar helpen. Ben je verhinderd? Regel dan zelf een vervanger!

Niet komen opdagen = schorsing voor één wedstrijd!

 

Het gebruik van mobiele telefoons achter de jurytafel is NIET toegestaan!