NIEUWS


Shout out

 

Heb je een vraag binnen de vereniging bijvoorbeeld over een vermiste kledingstuk, gevonden voorwerp

of heb je een taak en lukt het niet om een vervanger te regelen binnen je eigen team, dan kun je hier het

aankomend seizoen je berichten op plaatsen waar intern op gereageerd kan worden.


Besluit NBB I.V.M. Coronavirus

Maandagavond ontvingen wij het bericht van de Nederlandse Basketbalbond (NBB) dat naar aanleiding van de overheid genomen aanvullende maatregelen in de bestrijding van het coronavirus de NBB besloten heeft alle competities per direct te beëindigen. Dit betekent voor Attacus dat er dit seizoen niet meer gespeeld gaat worden. We gaan ervan uit dat er ook niet meer getraind kan gaan worden. Voor het lopende seizoen betekent dit dat er geen kampioenen zullen worden aangewezen. Wel zal de bond op basis van de huidige stand de plaatsing voor komend seizoen beoordelen. Uiteraard als dit noodzakelijk is, en dit geldt dan vooral voor de senioren teams en de landelijk spelende jeugdteams. De jeugdteams in afdeling zuid starten in september allemaal op hetzelfde niveau.

Contributie
Nu alle trainingen en wedstrijden zijn stopgezet, stopt ook de contributieverplichting. Voor de maandelijkse betalers (via automatische incasso) betekent dit dat de laatste 3 termijnen (van de 10) NIET MEER geïncasseerd zullen worden. Leden die hun contributie per jaar betalen krijgen 30% van de contributie binnenkort terugbetaald. Wij verwachten een eventueel tekort dit seizoen op te kunnen vangen uit de reserves.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Als er nog vragen zijn naar aanleiding van deze brief, neem dan gerust contact op via: info@attacus.nl

Met vriendelijke groet,
Bestuur Attacus 

 


Seizoen 2020 / 2021

Door het corona virus zijn er diverse maatregelen genomen door de NBB waar wij als club volledig achterstaan. Ondanks deze maatregelen werkt de club hard aan de voorbereidingen voor het nieuwe basketbal seizoen. Denk aan teamindelingen, trainingsschema's maar ook aan een nieuwe uitstraling.

Zo komen er nieuwe sportassen, krijgen we nieuwe spelers tenue, wordt er hard gewerkt aan een nieuwe dynamische website en nog veel meer. Houdt de website goed in de gaten en blijf op de hoogte van alle vernieuwingen.

Zodra de maatregelen versoepeld zijn krijgen jullie automatisch bericht via email en je trainer of coach.


Inschrijven Kamp 2020

WE GAAN WEER OP KAMP! En net als voorgaande edities wordt het weer een super vet, gezellig, sportief, (bijna) niet te evenaren kamp met supergave leiding, leuke activiteiten, basketballen, zwemmen, eten, zingen, dansen, wakker worden, nog meer basketballen en vooral heeeeeeeeeeeeeeel veel plezier maken!! Dit alles vindt plaats van 13 t/m 17 juli 2020 in De Rowaldhoeve in Herpen. Helaas kunnen we maar 40 kinderen mee nemen…. dit betekent dat je snel moet zijn want vol = vol!! De uiterste inschrijfdatum = 1 april 2020, deelname op basis van wie het eerst komt wie het eerst maalt. Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier. De kosten hiervan zijn €99,-

Voor vragen kun je terecht bij je coach of natuurlijk je teamgenootjes die al eens eerder mee zijn geweest naar het fantastische basketbalkamp!!!!     !! Klik op de afbeelding om in te schrijven !!

Tot dan!

 


GEGE machinebouw verrast Attacus

Voorafgaand aan de Eerste Divisie derby tussen Attacus en Black Eagles had GEGE bedacht om twee verenigingen te verrassen na de verkoop van zijn bedrijf. De besturen van beide clubs waren aanwezig en werden door de directie van GEGE machinebouw op het veld toe gesproken door Hans van Asseldonk die al meer dan 20 jaar de sport omarmt en sponsort. Beide clubs kregen een cheque van 1500 euro en dit bedrag werd verdubbeld door Hans en Maria. De clubs konden hun geluk niet op en zien kansen om mooie doelen in te vullen in de komende tijd. Met 82-69 eindigde de derby en werd in het Zwijsen geproost om de kampioenskansen die weer een stapje dichterbij zijn gekomen.

 


Trainingsvrije dagen

Kerstvakantie 23 december tm 1 januari 

Carnaval 24 en 25 februari

2e Paasdag 13 april

Koningsdag 27 april

Hemelvaart 21 Mei