NIEUWS

Tenue seizoen 2020/2021

Met trots is er gewerkt aan de ontwikkeling van het nieuwe tenue en het resultaat mag er zijn. Deze zal binnenkort te koop zijn via de webshop. Meer informatie zal snel volgen


Attacus promoveert naar Promotiedivisie

 

Bij het onderbreken van de competitie in maart, wegens Covid-19, gloorde een kampioenschap en de Promotiedivisie lonkte. Sterker nog voor de Veghelaren, met een opvallend stijgende curve, leek promotie slechts een kwestie van tijd. Corona riep als voor zoveel teams de sport een halt toe. De bond toonde echter begrip en plaatste Attacus alsnog in de Promotiedivisie één klasse onder de Eredivisie. Coach Paul van Asseldonk is trots en blij mee. “We zijn in die klasse, met onze versterkingen, zeker niet kansloos”, zo luiden de bemoedigende woorden van de Veghelse coach aan de vooravond van de nieuwe competitie.... lees meer


Seizoen 2020 / 2021

Door het corona virus zijn er diverse maatregelen genomen door de NBB waar wij als club volledig achterstaan. Ondanks deze maatregelen werkt de club hard aan de voorbereidingen voor het nieuwe basketbal seizoen. Denk aan teamindelingen, trainingsschema's maar ook aan een nieuwe uitstraling.

Zo komen er nieuwe sportassen, krijgen we nieuwe spelers tenue, wordt er hard gewerkt aan een nieuwe dynamische website en nog veel meer. Houdt de website goed in de gaten en blijf op de hoogte van alle vernieuwingen.

Zodra de maatregelen versoepeld zijn krijgen jullie automatisch bericht via email en je trainer of coach.


GEGE machinebouw verrast Attacus

Voorafgaand aan de Eerste Divisie derby tussen Attacus en Black Eagles had GEGE bedacht om twee verenigingen te verrassen na de verkoop van zijn bedrijf. De besturen van beide clubs waren aanwezig en werden door de directie van GEGE machinebouw op het veld toe gesproken door Hans van Asseldonk die al meer dan 20 jaar de sport omarmt en sponsort. Beide clubs kregen een cheque van 1500 euro en dit bedrag werd verdubbeld door Hans en Maria. De clubs konden hun geluk niet op en zien kansen om mooie doelen in te vullen in de komende tijd. Met 82-69 eindigde de derby en werd in het Zwijsen geproost om de kampioenskansen die weer een stapje dichterbij zijn gekomen.